Corpul de Control al prefectului de Gorj va face noi verificări la Primăria Albeni


Primăria Albeni a intrat din nou în atenția prefectului de Gorj, Ciprian Florescu. Corpul de Control al Prefecturii Gorj va efectua o nouă verificare la instituția condusă de primarul Ionuț Stan.

Potrivit prefectului de Gorj, Ciprian Florescu, controlul se bazează pe o petiție care vizează anumite nereguli în relația primar – salariați. De asemenea, primarul Ionuț Stan a făcut o sesizare în ceea ce îl privește pe secretarul Primăriei din Albeni. Inspectorii Corpului de Control vor rămâne, astfel  mai multe zile la Albeni pentru a verifica toate aspectele sesizate.

Vox 1 Ciprian Florescu


Salariații Primăriei Albeni a sesizat nemulțumiri pe bandă rulantă, cel puțin în ultimul an, în legătură cu primarul Ionuț Stan. Și de această dată este vorba de plângeri pe diferite teme, pornind de la discriminare și până la comportamentul abuziv față de subalterni. Ciprian Florescu a dispus derularea unei verificări care să vizeze ambele sesizări, atât de la funcționari, cât și de la primar. Va fi întocmit și un raport de control care va fi analizat de șeful Prefecturii Gorj.

Vox 2 Ciprian Florescu

Controale s-au ținut lanț la Albeni, în ultimii ani, după verificările nenumărate fiind trasate și măsuri atât pentru primar, cât și pentru funcționari. Primăria din Albeni a fost inclusiv amendată pentru neregulile descoperite la instituția respectivă.

Vox 3 Ciprian Florescu

Primăria Albeni este măcinată de scandaluri și de plângeri la organele de anchetă depuse de angajați. De altfel, administrația publică locală este una din cele mai verificate instituții de către Corpul de Control al prefectului.



Cititi tot articolul