Romanescu, mesaj pentru Vâlceanu: Nu plec din PNL!


Marcel Romanescu dă asigurări că nu pleacă din PNL. Într-o scurtă declarație făcută presei locale, edilul din Târgu-Jiu a adus lămuriri în acest sens, după ce săptămâna trecută, liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, declara într-o conferință de presă că Romanescu i-ar fi lăsat impresia că vrea să plece din partid. Aflat în conflict deschis cu șeful său de partid, Romanescu l-a ironizat din nou pe Vâlceanu, acuzându-l ce face în continuare jocurile PSD, partid din care a făcut parte în trecut. Atacurile lui Romanescu nu se opresc aici, acesta fiind convins că Vâlceanu îl vrea plecat din partid ca să se poată înconjura doar de oameni slabi.

Vox 4 Marcel Romanescu


“Nu-mi doresc scaunul lui Vâlceanu, vreau doar să rămân în PNL”, susține Marcel Romanescu, acesta fiind de părere că însuși șeful său de partid ar trebui evaluat de conducerea centrală, nu doar șefii de filiale din Gorj.

Vox 5 Marcel Romanescu

Conflictele dintre Dan Vâlceanu și Marcel Romanescu au început în 2017, când cel din urmă şi-a acuzat şeful de partid că l-a sabotat, la alegerile parțiale de atunci, pentru că nu l-a vrut candidat pentru Primăria Târgu Jiu. Totul a culminat, însă cu excluderea din partid a consilierului local Mihai Paraschiv, excludere care s-a făcut la propunerea șefului organizației județene.



Cititi tot articolul