Vâlceanu: Romanescu mi-a lăsat impresia că vrea să plece din PNL


Marcel Romanescu mi-a lăsat și mie impresia că vrea să plece din PNL, susține liderul organizației județene a partidului, Dan Vâlceanu, care a anunțat că va purta discuții cu toți primarii pentru a stabili dacă printre aceștia există edili care au alte planuri pentru alegerile din 2020 și vor să candideze din partea altor formațiuni politice. Vâlceanu recunoaște că, cel puțin în cazul primarului de la Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, situația este una confuză, liderul organizației județene așteptând un răspuns clar de la acesta în urma discuțiilor pe care spune că le va purta în perioada imediat următoare. Pe de altă parte, liderul PNL Gorj a anunțat că sancțiunile aplicate celor care au greșit față de partid în perioada campaniei electorale de la europarlamentare vor fi stabilite luna viitoare.

Vox 1 Dan Vâlceanu


Cu toate că în ultima perioadă Marcel Romanescu a dat impresia că nu ar mai vrea să rămână în PNL, Vâlceanu afirmă că, cel puțin deocamdată, nu este luată în calcul altă variantă de candidat pentru alegerile din 2020, decât după ce va fi lămurită situația actualului edil liberal de la Târgu-Jiu. Vâlceanu speră ca cei care se află pe picior de plecare din PNL Gorj să recunoască acest lucru, după întâlnirea pe care o vor avea cu șeful lor de partid.

Vox 2 Dan Vâlceanu

Sunt deja mai mulți primari liberali care au lăsat impresia că nu vor mai candida din partea PNL la viitoarele alegeri, unul dintre aceștia fiind Constantin Bobaru de la Bumbești-Jiu. În cazul acestuia, conducerea PNL Gorj este fermă și a  anunțat că nu îl va mai susține pentru un nou mandat.



Cititi tot articolul