Continuă controalele Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj la toate produsele specifice Sărbătorilor Pascale


Inspectorii sanitar-veterinari continuă controalele la toţi agenţii economici şi în pieţele agroalimentare unde se comercializează produse specifice Sărbătorilor Pascale şi nu numai.

Nicolae Călescu, directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj, a declarat că în momentul de faţă sunt în derulare controale în pieţe şi în magazinele care comercializează carne şi produse din carne.

Echipele de verificare sunt în Târgu Jiu, Motru, Novaci şi Rovinari, precum şi în alte localităţi de care răspund inspectorii de control.

Nicolae Călescu a declarat că ultimele amenzi acordate au o valoare de 56.000 de lei, fiind sancţionate două brutării pentru igienă precară şi mijloc de transport neautorizat.

Vox 1 Nicolae Călescu


În acelaşi timp, medicii sanitar-veterinari se află zilnic în cele trei centre de sacrificare şi comercializare a mieilor, respectiv la Târgu Jiu, Novaci şi la Motru.

 



Cititi tot articolul