Primarul din Târgu Jiu se teme să mai avanseze vreun termen în ceea ce privește finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal, după ce a fost deja ratată organizarea a două competiții


Autoritățile locale se feresc să mai pronunțe vreun termen în ceea ce privește finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal. Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, se declară dezamăgit de faptul că orașul a pierdut organizarea a două competiții sportive mari, pentru că lucrările la stadion nu sunt încă gata.

Edilul a precizat că firmele de construcții încă lucrează și nu se știe exact când va fi gata această investiție. Autoritatea locală are mâinile legate, spune Romanescu, fiind vorba de un contract derulat între Compania Națională de Investiții și firma de construcții care a câștigat licitația. Și firma locală Ediliara a fost chemată să dea o mână de ajutor. În data de 24 iunie ar trebui să fie demarată procedura de realizare a recepției. Vor fi verificate în amănunt  lucrările efectuate.

Vox 4 Marcel Romanescu


În aceste condiții, autoritățile se feresc să mai ofere vreo dată legată de inaugurarea arenei sportive care a costat peste 28 de milioane de euro. Până acum au fost ratate câteva competiții sportive majore. FCSB ar fi dorit să joace în cupele europene la Târgu Jiu. Tot pe Stadionul din municipiu ar fi trebuit să aibă loc și Supercupa României la fotbal.

Vox 5 Marcel Romanescu





Cititi tot articolul