Adrian Tudor: Cred că sunt o variantă MAI BUNĂ decât Marcel Romanescu


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Adrian Tudor îi cere lui Marcel Romanescu să-și ceară scuze pentru jigniri, dacă vrea să vină la PSD și mai ales să obțină sprijinul social-democraților în 2020. Liderul de la municipiu reacționează după ce Mihai Weber a declarat că nu exclude o candidatură a lui Romanescu din partea PSD, anul viitor. Marcel Romanescu, la rândul său, precizează că la organizația municipală a PSD s-a referit atunci când a vorbit despre ”cimitirul politicii”.

Marcel Romanescu a reacționat după ce Mihai Weber a lăsat impresia că-l consideră o variantă de candidat pentru PSD, în 2020. Edilul liberal al Târgu-Jiului zice că n-a purtat nicio discuție cu Weber pe această temă. În plus, precizează că n-a trimis întreg PSD-ul la cimitirul politicii ci doar organizația municipală.

Romanescu subliniază că dorința sa este să candideze din partea Partidului Național Liberal, pentru un nou mandat de primar.

Adrian Tudor, prim-vicepreședinte PSD Târgu-Jiu,  afirmă că social-democraților le-ar fi greu să-l accepte pe Marcel Romanescu. Îi cere primarului liberal să-și ceară mai întâi scuze pentru jignirile lansate în spațiul public.

Tudor, care-și dorește să candideze la Primăria Târgu-Jiu în 2020, zice că, de fiecare dată, declarațiile liderului de la județ, Mihai Weber, îl fac să muncească și mai mult.

”Eu cred că sunt o variantă mai bună decât Marcel Romanescu deși el a beneficiat de mai multe oportunități oferite de PSD” comentează viceprimarul Târgu-Jiului.

Tudor critică primul sondaj făcut de partid pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Zice că ”a fost de râsu-plânsul”.

Nici vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, nu crede că Marcel Romanescu ar veni în partidul său, pentru o candidatură în 2020.

Ion Fugaru este de părere că o nouă candidatură a lui Marcel Romanescu din partea PNL, depinde de modul în care centrul va tranșa războiul dintre primarul Târgu-Jiului și deputatul Dan Vîlceanu. Cât despre declarația lui Mihai Weber zice că este una ”de om politic”.

Viorel Caragea pune declarația lui Weber pe seama tensiunilor din PSD Gorj dintre deputat și senatorul Florin Cârciumaru.






Cititi tot articolul