Doliu și lacrimi: Regretatul ginecolog Viorică Tabacu a trecut la cele veșnice


Lacrimi și durere pentru familia medicului ginecolog Viorică Tabacu! Acesta a trecut în neființă ieri, la vârsta de 65 de ani, în urma unor probleme de sănătate. Familia, prietenii și colectivul Secției Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu deplâng decesul doctorului Tabacu, care, din păcate, nu a apucat să se bucure prea mult de perioada de pensie, acesta retrăgându-se din activitate chiar la începutul acestui an, mai precis pe 9 ianuarie.
Viorică Tabacu s-a născut la 9 ianuarie 1954, în comuna Vârvoru de Jos din județul Dolj, a absolvit Facultatea de Medicină din Craiova, urmându-și și rezidențiatul tot la Craiova.
În anii tinereții, dr. Tabacu a lucrat inițial ca medic de familie, ulterior începându-și activitatea ca medic specialist în cadrul Secției de Ginecologie de la unitatea spitalicească din Baia de Aramă.
În perioada 1994-1997, Viorică Tabacu a fost medic ginecolog la Spitalul Târgu-Cărbunești, iar din anul 1997 și până în ianuarie 2019 a lucrat în cadrul SJU Târgu-Jiu, secția Obstetrică-Ginecologie.
De abilitățile, indicațiile și cunoștințele doctorului ginecolog Viorică Tabacu au beneficiat mii de paciente. Totodată, o mulțime de bebeluși au văzut lumina zilei datorită medicului Tabacu, aducând astfel lacrimi de bucurie pe chipurile mămicilor. În viața de zi cu zi, doctorul Viorică Tabacu a fost un soț, un tată și un bunic iubit și respectat.
Împreună cu soția sa, cei doi au avut o singură fiică, Corina, de profesie medic neurolog, ce în urmă cu circa doi ani și jumătate a adus pe lume nepoțelul mult așteptat, ce a primit la naștere numele de Ștefan.
Trupul lui Viorică Tabacu a fost depus la Capela Șișești, cartierul Vădeni din Târgu-Jiu, înhumarea urmând a avea loc vineri, ora 13,00, la Cimitirul Șișești.
Condoleanțe familiei îndoliate și drum lin spre eternitate, domnule doctor!
Izabella Molnar



Cititi tot articolul