Supercupa României la fotbal se joacă pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Meciul CFR Cluj – Viitorul are loc sâmbătă, 6 iulie




Supercupa României dintre CFR Cluj, campioana României, și Viitorul, câștigătoarea Cupei României, programată pe 6 iulie, se va disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Comitetul Executiv al FRF luase inițial în calcul ca Supercupa României să se dispute pe noul stadion din Târgu Jiu.

Varianta a picat deoarece nu exista garanția că până la data meciului arena va obține toate avizele pentru a găzdui meciul. Astfel, meciul se va juca la Ploiești.

CFR Cluj a cucerit de trei ori Supercupa României (2009, 2010, 2018). Viitorul a mai jucat pentru trofeu în 2017, în calitate de campioană, dar a pierdut, scor 0-1, meciul cu FC Voluntari, câștigătoarea Cupei României.

FCSB este echipa care a câștigat de cele mai multe ori Supercupa României, de șase ori (1994, 1995, 1998, 2001, 2006, 2013).

Citește și: VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Post-ul Supercupa României la fotbal se joacă pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Meciul CFR Cluj – Viitorul are loc sâmbătă, 6 iulie apare prima dată în Libertatea.ro.



Cititi tot articolul