Bobaru: Vîlceanu mi-a oferit loc eligibil la parlamentare. Vîlceanu: Minte!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Constantin Bobaru a afirmat, la Interviurile Infinit FM, că Dan Vîlceanu, i-a oferit loc eligibil la parlamentarele din 2020. Numai că, liderul PNL Gorj  neagă vehement și-l acuză pe Bobaru că minte.

”Vîlceanu a fost la mine în birou, mi-a oferit tot: locul 1 la Senat sau la deputați. A zis să jucăm de la zero –zero. Eu i-am spus ”Dane, dă-mi și mie un indiciu ca să te cred” a povestit Bobaru, în emisiune. Conform spuselor sale, discuția a avut loc înainte ca el să apară în conferința de presă a PSD.

Edilul a fost sancționat de conducerea PNL Gorj, după europarlamentare, atât pentru scorul obținut în alegeri cât și pentru faptul că s-a afișat, în campanie, alături de lideri PSD. Partidul Național Liberal s-a decis să nu-l mai susțină pe

Constantin Bobaru pentru nicio candidatură viitoare.

Bobaru a mai spus că și alte formațiuni politice i-au făcut oferte pentru 2020. Nu s-a decis, deocamdată, din partea căreia va candida pentru un nou mandat de primar.

Dan Vîlceanu neagă, însă, vehement că i-ar fi oferit loc eligibil la parlamentare primarului din Bumbești-Jiu.  Din contră, zice că Bobaru a fost cel care i-a comunicat că vrea să candideze.

Vîlceanu mai spune că Bobaru ”a început să se comporte tot mai mult ca un pesedist” și că ”nu se califică să se numească primar PNL”.






Cititi tot articolul