Toate echipele care vor dori să joace pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor plăti o taxă de utilizare a arenei. Excepție va face Clubul Pandurii Lignitul


Toate echipele de fotbal care vor să evolueze pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi obligate să achite o taxă de utilizare a arenei sportive. Excepție va face Clubul de Fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu, unde Consiliul Local este asociat.

La un moment dat, de închirierea Stadionului Municipal din Târgu- Jiu, s-a arătat interesat Clubul FCSB, patronat de Gigi Becali. Acum se poartă discuții cu echipa Știința Craiova, patronată de Adrian Mititelu.

Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu, a precizat că toate echipele care vor folosi Stadionul vor achita o sumă pentru evenimentul organizat. Primarul oferă ca exemplu Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, care percepe o taxă de 10.000 de euro de eveniment sau 10% din încasări, dar nu mai puțin de 10.000 de euro.

Romanescu a spus că este interesat de implementarea unui sistem similar de închiriere la Târgu Jiu, însă la o valoare mai mică, având în vedere dimensiunile arenei municipale și populația orașului.

Vox 4 Marcel Romanescu






Cititi tot articolul