Vîlceanu, convins că NU vin bani pentru UM Sadu


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vîlceanu, de neclinit în privința primarului Bobaru. Deputatul, convins  că nu vor ajunge sumele promise la Uzina Mecanică Sadu.

”Cât timp președintele PNL Gorj se numește Dan Vîlceanu, nu va pune semnătura pe vreo candidatură a lui Constantin Bobaru!” a declarat deputatul, vineri, într-o conferință de presă.

Primarul liberal de la Bumbești-Jiu este sancționat pentru afișarea alături de lideri PSD în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Mai sunt și alți edili PNL care au făcut acest lucru.

Dan Vîlceanu le transmite colegilor din județ că, ”dacă n-au nimic bun de spus despre partid și lider, mai bine să tacă!”.

Dan Vîlceanu i-a reproșat din nou primarului Bobaru afișarea, în campania electorală, alături de ministrul PSD al Economiei, Niculae Bădălău.

Liderul PNL Gorj s-a arătat convins că nu va ajunge niciun ban la Uzina Mecanică Sadu, deși, joi, primarul Constantin Bobaru afirma că, în total, fabrica de armament va primi 127 de milioane de lei.

“Dacă, până la alegerile de anul viitor, nu va veni nici măcar un șurub, Bobaru și Weber ar trebui să aibă decența să nu mai candideze!” a comentat Dan Vîlceanu.





Cititi tot articolul