22:19 Handbalistele senioare de la CSM, învinse de Prahova Ploieşti


Echipa de senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat pe teren propriu în faţa formaţiei CS Activ Ploieşti, scor 20-32, la pauză 11-15.

Meciul dintre CSM Târgu Jiu şi Activ Ploieşti, considerat derby-ul rundei cu numărul 5 a fost controlat de echipa oaspete. Elevele lui Liviu Andrieş, deşi au practicat un handbal plăcut nu au reuşit să treacă acest examen destul de dificil. Au avut de înfruntat o formaţie prahoveană mult mai matură în joc, cu jucătoare experimentate şi cu ambiţii de promovare.

De la CSM Târgu Jiu s-au remarcat Mădălina Olariu cu 7 goluri marcate şi Bianca Stanca cu 4 goluri, care a părăsit însă terenul în repriza secundă după o accidentare la gleznă. Din tabăra prahoveană cea mai bună marcatoare a fost Ionela Leuştean cu 11 goluri înscrise.

La partida de astăzi, antrenorul Liviu Andrieş nu s-a putut baza pe cele două jucătoare din Ucraina, care nu au avut drept de joc în urma anunţului facut la mijlocul săptămânii de catre FRH.

La finalul turului primei părţi a campionatului CSM Târgu Jiu este pe locul 3 în clasament cu 9 puncte acumulate. Următoarea partidă este programată pentru 19 octombrie, pe teren propriu împotriva echipei CSU Târgovişte.



Cititi tot articolul