19:14 Profesorul din Ţicleni, dat afară din învăţământ


Profesorul de sport de la liceul din Ţicleni, care a recunoscut că a fost condamnat într-un caz de viol, dar susţine că nu este violator, a prezentat, miercuri, la ISJ Gorj dovada că nu este înscris în registrul persoanelor care au comis infracţiuni sexuale. Cu toate acestea, Elvis Truşcă a fost dat afară din învăţământ.

Potrivit conducerii ISJ Gorj, profesorul de 49 de ani a prezentat, miercuri, adeverinţa de integritate, prin care a făcut dovada că nu se află în registrul persoanelor care au comis infracţiuni sexuale. Cu toate acestea, reprezentanţii ISJ Gorj au decis să-i retragă orele de sport şi instruire practică de la liceul din Ţicleni, acestea urmând să fie preluate de profesorii care au participat la examenul de titularizare şi au obţinut note peste 5.

Conducerea ISJ Gorj a început o anchetă, săptămâna trecută, la Liceul Tehnologic Ţicleni, după ce profesorul de sport a recunoscut că a fost condamnat într-un caz de viol, înainte de anul 1989, pe care susţine că nu l-a comis, şi pentru un furt de produse de înfrumuseţare din Italia. Profesorul fusese încadrat la plata cu ora la Liceul Tehnologic Ţicleni, de către directorul unităţii, cu care îi este rudă.



Cititi tot articolul