13:25 Biletele pentru meciul de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu se pun în vânzare astăzi, cu începere de la ora 14:00


Clubul Pandurii Târgu Jiu  anunţă că începând de astăzi, 21 octombrie 2019, ora 14:00, se pot procura biletele pentru meciul de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Evenimentul care va avea loc vineri, 25 octombrie, va include  un joc demonstrativ de old boys dintre foste glorii ale echipei Pandurii şi foste glorii ale echipei naţionale, dar şi meciul oficial dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea  Cluj din etapa a 14-a a Ligii a-II-a Casa Pariurilor.

Biletele sunt valabile la toate evenimentele inaugurării, care includ tăierea panglicii inaugurale programată la ora 14:00, meciul de old boys  dintre o selecţionată a foştilor jucători ai echipei Pandurii şi o selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale a României, programat cu începere de la ora 15:00 şi la meciul oficial din Liga a-II-a susţinut de Pandurii Târgu Jiu în compania formaţiei Universitatea Cluj, programat cu începere  de  la ora 18:00.

Biletele se vor pune în vânzare astăzi, începând cu ora 14:00, la casa de bilete a Stadionului Municipal care va fi deschisă zilnic,  până vineri dimineaţa. Casa  de bilete a stadionului este amplasată în faţa Primăriei Târgu Jiu, în clădirea Stadionului  Municipal, sub pasarela de acces în stadion, se specifică în comunicatul remis pe site-ul oficial al grupării gorjene.

Pentru acest eveniment se  pun în vânzare bilete la următoarele preţuri:

  • 15 lei la peluze
  • 25 de lei Tribuna  I -a
  • 25 de lei Tribuna a II-a .



Cititi tot articolul